Home » Uncategorized » Sommar i Landskrona

Sommar i Landskrona

Med hjälp av det bästa klimatet från tidig vår till sen höst, kan Landskrona Golfklubb erbjuda dig ett brett utbud till golfspel och träning i en anläggning av hög kvalitet. I det grönskade området kan ni hitta deras populära 18 håls par och seasidebanor. Erikstorpsbanan och Hildesborgsbanan, utmanar golfaren till omväxlande spelalternativ. Denna kombination bjuder på stor variation med hjälp av den fantastiska utsikten över Öresund med Ven och kontinenten som bakgrund. Du hittar även deras Driving range, ett stort övningsområde med en 6-håls korthålsbana samt möjligheter om du vill öva på lite närspelsträning. När man ändå är där så bör man även passa på att besöka Svenska Golfmuseet. I anslutning receptionen finner ni även en utställning med golfens historia och Svensk Golfs Hall of Fame. Går du upp en våning så finns öjligheten att fördjupa sig i bibliotekets litteratur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>